Over Geocos

Geocos is leverancier van private label en merkproducten op het gebied van Health en Beauty, marktleider binnen diverse categorieën.

Onze kracht? Wij zijn uw stille partner.

Wij streven ernaar de deskundige partner te zijn voor onze klanten. Wij helpen bij het bouwen van categorieën, bieden innovatieve concepten en bieden de meest betrouwbare en flexibele oplossingen aan onze retail- en merkpartners.

U vindt onze producten door heel Europa, bij meer dan 40.000 verkooppunten van toonaangevende drogisterijketens, supermarktketens, apotheken, ziekenhuizen, groothandels en online.

Onze uitgebreide ervaring, wereldwijde netwerk en gecertificeerde (ISO 13485) organisatie kunnen ook voor u een meerwaarde betekenen.

Opgericht in 2005

250+ producten in ons assortiment

Onze producten worden in meer dan 20 landen verkocht

Duurzame productie

Verkocht op meer dan 40.000 verkooppunten

Onze geschiedenis

Geocos is opgericht in 2005 in Apeldoorn, Nederland. De oprichters zagen dat er een markt was in de productie en verkoop van wondverzorgingsproducten.

Geocos breidde geleidelijk haar productportfolio uit en voegde in de loop der jaren onder andere voetverzorging, sport, huidverzorging, ontharingsmiddelen, gezichtsverzorging en schoonheidsaccessoires toe aan het assortiment. Om haar klanten te garanderen dat Geocos volgens de hoogste normen werkt, is de organisatie in 2018 ISO 13485 gecertificeerd. Hiermee handelt Geocos volgens de hoogste normen en EU-regelgeving.

Geocos streeft ernaar de specialist te zijn in de categorieën waarin het opereert. Dit heeft in de loop der jaren geleid tot samenwerkings-verbanden met toonaangevende retailers in Europa, waardoor een netwerk is ontstaan van lokale- en multinationale klanten.

Wat wij doen

Bij Geocos creëren wij concepten, producten en merken met het doel om aan onze klant- en consumentenbehoeften te voldoen. Als leverancier van private label- en merkproducten ligt onze specialiteit in een breed spectrum van gezondheids- en schoonheidscategorieën zoals wondverzorging, eerste hulp, voetverzorging, sport & support, gezichtsverzorging, huidverzorging, ontharingsmiddelen en beauty accessoires.

Als uw full service partner onderscheiden wij ons door het leveren van een compleet pakket van concept tot opgeleverd eindproduct.

Wij bieden:

  • Een ISO 13485:2016 gecertificeerde organisatie
  • Specialisme in verschillende Health en Beauty categorieën
  • Nauwe samenwerking met onze klanten als full-service partners
  • Kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen via ons wereldwijde netwerk
  • Een diepgaande kennis van de behoeften van vandaag en morgen
  • In house design
  • Korte en snelle communicatielijnen
  • Een solide en betrouwbare Supply Chain

Kwaliteit

Ons kwaliteitsteam is op de hoogte van alle relevante wetgeving en normen. Wij werken volgens de geldende wettelijke normen en procedures om de kwaliteit te waarborgen. Omdat wij ISO 13485:2016 gecertificeerd zijn, tonen wij aan dat wij in staat zijn om medische hulpmiddelen en aanverwante diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de Europese regelgeving. Producten worden regelmatig getest door onafhankelijke instanties en in consumentenpanels om er zeker van te zijn dat wij leveren volgens de beste normen en verwachtingen.

Duurzaamheid

Als Health en Beauty-bedrijf zijn wij ons terdege bewust van de uitdagingen die voor ons liggen: wij willen dat onze producten voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en consumenten en tegelijkertijd willen wij deze producten op de meest duurzame manier aanbieden. Voor ons betekent dit; zonder het milieu te schaden, met erkenning van mensenrechten in de hele waardeketen en in het voordeel van de mensen met wie wij samenwerken. Daarnaast zorgen wij voor een gezonde en aantrekkelijke werkomgeving en ontplooien wij diverse maatschappelijke initiatieven. Wij streven naar transparantie in de context van duurzaamheid en verwachten hetzelfde van onze klanten en leveranciers.

Supply chain

Wij bieden onze klanten een volledig scala aan logistieke diensten. Onze klanten hebben de zekerheid nodig dat hun producten op tijd en zonder vertraging aankomen. Wij hebben jarenlange import- en exportervaring, wat helpt om directe leveringen uit onze bronnen te versnellen.