Beauty Categorieën

Ontharing

Ontharingsmiddelen worden gebruikt om haartjes op zowel lichaam als gezicht te verwijderen. Niet alleen voor mooie benen maar ook voor de verzorging van oksels, bikinilijn, wenkbrauwen en gezicht. Ontharingscrèmes verwijderen het haar voorzichtig en pijnloos met als resultaat een gladde huid. Harsen kan ook thuis gedaan worden met bijvoorbeeld een harsset of waxstrips. Deze ontharingstechnieken geven een langduriger resultaat dan bij scheren.

Wij leveren een breed assortiment producten die voorzien in alle ontharingsbehoeften.

Huidverzorging

Een goede huidverzorging is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Een goede huidverzorgingsroutine helpt de huid er op zijn best uit te zien. Tegelijkertijd helpen huidverzorgingsproducten om de huid in balans te brengen als deze te droog of te vettig is.

Wij leveren een breed assortiment producten die voorzien in dagelijkse huidverzorgingsbehoeften.

Gezichtsverzorging

Een mooie huid is niet alleen een kwestie van DNA. Dagelijkse gewoontes hebben een grote invloed op de gezichtshuid. De juiste zorg voor de gezichtshuid is zeer persoonlijk, maar de basis van elke routine komt neer op het reinigen, versterken, herstellen en hydrateren van de huid. Naarmate huidbehoeften verschuiven met de leeftijd, zullen de juiste gezichtsverzorgingsproducten dat ook doen.

Wij leveren een breed assortiment producten die voorzien in dagelijkse gezichtsverzorgingsbehoeften.

Moeder- & Babyverzorging

Het moederschapsproces is een ingrijpend hoofdstuk in het leven van een vrouw. Niet alleen het verzorgen van een dierbare baby is essentieel, maar ook de persoonlijke verzorging tijdens deze periode is net zo belangrijk.

Wij leveren een breed assortiment producten die voorzien in veel moeder- en babyverzorgingsbehoeften.

Mannenverzorging

De mannenhuid verschilt van de vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans vettiger en heeft een grotere dichtheid aan haarzakjes. Verzorgingsproducten voor mannen hebben dan ook actievere ingrediënten nodig met een hogere concentratie en formuleringen die in staat zijn om de vettere huid optimaal te verzorgen.

Wij leveren een assortiment producten die voorzien in veel verzorgingsbehoeften voor mannen.

Beauty Accessoires

De meeste vrouwen zijn geen make-up specialist, zij willen gewoon wakker worden en zo snel mogelijk verzorgd de deur uit. Slaap is het beste schoonheidsmiddel, maar de juiste beauty accessoires kunnen helpen om in een vlot tempo de hoogste kwaliteit te bereiken.

Wij leveren een breed assortiment producten die voorzien in veel behoeften op het gebied van Beauty Accessoires.