Health categorieën

Wondverzorging

Wonden ontstaan vaak door ongelukken, maar ook chirurgische incisies (snijwonden) worden als wonden gezien. De leidende principes van wondverzorging zijn altijd gericht geweest op het definiëren van de wond, het identificeren van eventuele bijbehorende factoren die het genezingsproces kunnen beïnvloeden, en vervolgens het selecteren van het juiste wondverband of behandelingsapparaat om aan het doel te voldoen en het genezingsproces te ondersteunen. Hoe dieper, groter of vuiler een wond is, hoe meer zorg nodig is.

Wij leveren een breed assortiment producten die voorzien in veel wondverzorgingsbehoeften.

Eerste Hulp

Van een kleine aandoening tot een ernstiger verwonding, een EHBO-set is een must in elk huis of kantoor. Het kan het risico op infectie of de ernst van een blessure helpen verminderen. Een EHBO-set is een doos, tas of verpakking die benodigdheden bevat die worden gebruikt om kleine verwondingen te behandelen, waaronder snijwonden, schaafwonden, brandwonden, kneuzingen en verstuikingen.

Wij leveren een breed assortiment producten die voorzien in veel eerste hulp behoeften.

Voetverzorging

Voeten maken dagelijks veel door. Bij elke stap die wordt gezet zijn voeten hard aan het werk. Een goede verzorgingsroutine is van groot belang om voetproblemen te voorkomen. Toch kan het gebeuren dat men last krijgt van blaren, likdoorns, eeltplekken of andere voetkwalen.

Wij leveren een breed assortiment producten die voorzien in veel voetverzorgingsbehoeften.

Sport & Ondersteuning

Actief blijven door middel van lichaamsbeweging en sport heeft veel gezondheidsvoordelen zoals fitheid, gezelligheid, plezier, stressvermindering, spierkracht en uithoudingsvermogen. Vaak zijn producten nodig ter ondersteuning van deze activiteiten, ter preventie of voor de verzorging van opgelopen blessures.

Wij leveren een breed assortiment producten die voorzien in veel sport- en ondersteuningsbehoeften.

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn ontworpen om het lichaam van de drager te beschermen tegen letsel of infectie. Beschermende uitrusting kan worden gebruikt voor werk gerelateerde veiligheids- en gezondheidsdoeleinden, maar ook voor sport en andere recreatieve activiteiten.

Wij leveren een breed assortiment producten die voorzien in verschillende behoeften op het gebied van persoonlijke bescherming.

OTC

OTC (Over The Counter) producten zijn veilig en effectief voor gebruik door het grote publiek zonder recept van een zorgprofessional. Sommige van deze OTC-producten zijn medische hulpmiddelen. Medische hulpmiddelen zijn producten die bestemd zijn voor het voorkomen, diagnosticeren, behandelen of verlichten van ziektes en kwalen.

Wij leveren diverse specialistische medische hulpmiddelen die voorzien in verschillende zorgbehoeften.